DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayında ÇOCUK ŞİİRLERİ OKUMALARI faaliyeti tüm sınıflarımızca gerçekleştirildi. Okunan şiirlerden anlamı bilinmeyen sözcükler seçilerek öğrencilerimizden anlamlarını tahmin etmeye yönelik bir beyin fırtınası etkinliği gerçekleştirildi. Yapılan etkinlik sonucunda kelimler öğrenciler tarafından tanımlandı. Soyut kelimelerin somutlaştırılması amacıyla öğrenciler arasından gönüllüler seçilerek kelimelerin çağrıştırdığı anılarını paylaşması istendi. Yapılan paylaşımlar sonucunda kavramları içeren slogan ve afiş etkinliğine geçiş yapıldı. Öğrencilerden yaratıcılık becerileri kullanılarak özgün eserler ortaya konulması istendi. Ortaya çıkan eserler bir araya getirilip komisyonumuzca değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 4/C Sınıfı öğrenmiz Şilan Y.'nin slogan ve afişi en güzel eser olarak seçildi.öğrencimiz kutlar başarıların devamını dileriz.

15.12.2023 86

15-12-2023