Naciye Filizay İlkokulu

Vizyon: Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz "Polis Gençlik Elele" Futbol turnuvasında İL BİRİNCİSİ olmuştur.

Saatler: 08:30-12:05-----12:45-14:20
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 510 öğrenci ,1 müdür, 1 müdür yardımcısı , 20 öğretmen ve 1 memur bulunmaktadır.

WEB - https://naciyefilizayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Özgürlük Mah. 6252 Sok. No11/A Akdeniz/Mersin

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Özgürlük Mah. 6252 Sok. No11/A Akdeniz/Mersin

Ulaşım Sahil yolundan Karaduvar, Karacailyas doluşları ile, GMK Bulvarından ise Eğricam, Çevreyolu dolmuşları ile Serbest Bölge geçildikten sonra Okul yolu durağında inilerek yolun karşısından 50 m içeriye girilerek okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Büyükşehir Merkeze bağlı Akdeniz ilçesindedir.İl Merkezine uzaklığı 5 km´dir.